Over ons

Over ons

Au Berm Marie ligt midden in de Randstad maar in een landelijke omgeving. Aan de Bermweg, een van de oude wegen in Capelle aan den IJssel. Ideale ligging tegenover het Schollebos waar je ieder jaar getij heerlijk kunt wandelen en daarna een heerlijk pannenkoek kan eten. De tuin van de B&B ligt aan het Kanaal, waar je in het zonnetje met een drankje kunt genieten en een hengel kan uitgooien. De golfbaan is onze ‘achtertuin’ , gasten zijn welkom bij de Golf &Country Club Capelle aan den IJssel.
B&B Au Berm Marie ligt zeer centraal t.o.v. Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda en de Krimpenerwaard. Er is een goede verbinding met Rotterdam met auto, maar zeker ook als u gebruik maakt van de Metro. (Metro station De Terp).
Wandelen en fietsen behoren hier zeker tot de mogelijkheden.

Er zijn regelmatig evenementen in Rotterdam zoals het Zomercarnaval, de wereld Havendagen, Theatervoorstellingen in het Luxor, Isala, ABN AMRO tennistoernooi, wieler -6- daagse, Marathon van Rotterdam, het CHIO, North Sea Jazz in Ahoy, Rotterdam City Racing.

In het Schollebos zijn ook met regelmaat evenementen bijvoorbeeld het Bluesfestival,  Mustang Valley, Midzomerfestival en de jaarlijkse Schollebosloop.